Black Tusk, Howl – doom metal koncert ingyen a Tündérgyárban

Black Tusk, Howl, Haw koncert

Black Tusk – Howl – Haw koncertfotók és videók, Tündérgyár

A Tündérgyár ad helyet a Skalar Music által szervezett koncertsorozat első részének, ahol két erőteljes, hangos doom metal / sludge zenekar fellépését nézhetjük meg – teljesen ingyen.

Mindkét csapat az államokból érkezik hozzánk, a Black Tusk (Savannah, Georgia) 2005 óta nyomja a sludge és mindenféle metal keverékeként jellemezhető zenét. Többnyire a Baroness munkásságához szokás őket hasonlítgatni, de van is némi kapcsolat köztük, ugyanis a Black Tusk lemezborítókat az említett zenekar gitárosa készíti.

A Howl tagjai (Providence, Rhode Island) 2007 óta zenélnek e néven és idáig egy  EP-t és egy nagylemezt jelentettek meg – a Full of Hell összességében jó debütálásnak tekinthető, bár nem mondanám, hogy minden pillanata kiemelkedő, viszont megvan bennük az a súly, amitől jó egy doom metal zenekar.

Lesz magyar vendége is az estnek, mégpedig a Haw, az egykori Stereochrist énekes Makó Dávid viszonylag új zenekara doom, stoner, southern ízekkel.

Egy kis ízelítő a fellépőktől:

Howl - Heavenless

Black Tusk - Red Eyes, Black Skies

Howl - Black Tusk band members


Black Tusk, Howl, Haw koncert

2011-02-19
Tündérgyár
Budapest IX. Tűzoltó u. 22

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Leave a Reply