Címkearchívum - Black Tusk

Címke archívum: Black Tusk.

Black Tusk, Howl, Haw koncert – fotók, videók

Haw - Howl - Black Tusk koncert, Tündérgyár Igen mozgalmas koncertet adott a két amerikai sludge metal banda, a Howl és Black Tusk, valamint az est hazai vendége, a Haw névre hallgató, az egykori Stereochrist frontember Makó Dávidot a soraiban tudó stoner / southern / doom csapat, a Haw a teltházas Tündérgyárban – ezt pár koncertvideóval és fotóval próbálom meg alátámasztani, bár a teljes élményt visszaadni nem könnyű.

Black Tusk, Howl - doom metal koncert ingyen a Tündérgyárban

Black Tusk, Howl – doom metal koncert ingyen a Tündérgyárban

A doom metalt sokan mostoha műfajnak tekintik, mert bizonyos szegmensein kívül (pl. stoner, vagy a Pantera projectnek indult Down) nem annyira felkapott és divatos, mint más időszakos áramlatok a metalon belül. Ez azonban a doom zenekarokat szemmel láthatóan egy cseppet sem zavarja, és a zeneszeretettel párosuló töretlen lelkesedés jellemzi többségüket, ezt pedig kitartó rajongótáboruk nagyra értékeli.
2011. február 19-én két amerikai doom / sludge csapatot láthatunk a Tündérgyárban: a Black Tusk és a Howl egyaránt a műfaj zúzósabb, durvább oldalát tárja elénk – méghozzá teljesen ingyen!