Címkearchívum - Csihar Attila

Címke archívum: Csihar Attila.

Void Ov Voices (Csihar Attila) és Korog az A38-on

Void Ov Voices (Csihar Attila) és Korog az A38-on

Void Ov Voices (hang-monolit Csihar Attilától) és Korog koncertvideók – A38, 2014.06.07.

Plasma Pool koncert, R33

Plasma Pool koncert 2011. - R33 Fotók és videók a Plasma Pool 20 éves fennállását ünneplő jubileumi koncertjéről: Kuli, Csihar, Zilahy, Lechner, Gabo 1993 óta először együtt a színpadon, az R33 klub báltermében.

Hexvessel, Void Ov Voices - Kultfest '11

Hexvessel, Void Ov Voices – Kultfest ’11

A Hexvessel és Csihar Attila szólóprojectje, a Void Ov Voices fellépése a KULTFEST ’11 második napján.

Hexvessel, Void Ov Voices, Tombs - Kultfest '11

Hexvessel, Void Ov Voices, Tombs – Kultfest ’11

Kultfest ’11: két napos minifesztivál augusztus 17-18-án a Hexvessel, Tombs, Void Ov Voices (Csihar Attila), Torn From Earth, The Secret, Wasted Struggle részvételével – két helyszínen: Dürer Kert, Szabad az Á.

Sunn O))) koncert

Sunn O))) koncert

Koncertbeszámoló: Sunn O))) és Eagle Twin koncert Budapesten – a Stephen O’ Malley, Greg Anderson gyomorrezegtető zenéje, Csihar Attila önmagában is rendkívüli hangja és kinézete mellett a nagy, látványos erősítők, a folyamatos füst olyan hangulatot teremtett, amit idáig színpadon nem láttam. Az Eagle Twin bevezetője után fellépő Sunn O))) koncertjéről talán nem túlzás azt állítani, hogy minden szempontból különlegesség volt, és az jelenlévők számára maradandó élményt nyújtott – akár egy életre. A budapesti Sunn O))) koncert fotói, videói.

Őszi koncertajánló: VHK, Sunn O))), Deutsch Nepal és Sólstafir

Mondhatni, mozgalmas lesz az ősz első két hónapja, ami a koncertfelhozatalt illeti – ugyanis nem akármilyen előadók látogatnak hozzánk (illetve a Vágtázó Életerő és a Csodaszarvas itthon van, de már önmagában véve jelenség, hogy ismét fellépnek). Emellett az indusztriális és az avantgarde black metal kedvelőinek számára is eseményekben gazdag ősz lesz, ugyanis közeleg a Deutsch […]