Címkearchívum - Front Line Assembly

Címke archívum: Front Line Assembly.

Front Line Assembly - AirMech

Front Line Assembly – AirMech

A Front Line Assembly új “egész estés” albuma nem más, mint az AirMech című játékhoz készült “filmzene” – ami az FLA eddigi albumaitól eltérően teljes egészében instrumentális. Ettől függetlenül beigazolódott a gyanúm, hogy ismét egy ízig-vérig FLA albumot tudhatunk gyűjteményünkben – beljebb pár részlet és ismertető a régi és új Frontline jellegzetességeket egyaránt felvonultató lemezről >>

Front Line Assembly, Conjure One koncert – videók, fotók

Front Line Assembly koncert - A38 A Front Line Assembly harmadik budapesti koncertje Rhys Fulber vendégszereplésével – Rhys a Conjure One mellett a FLA ráadásszekciójában is besegített pár igazi, 90-es évekből származó Front Line klasszikus erejéig. A38 Budapest, 2011.09.09.

Front Line Assembly - Leaether Strip koncertfotók, beszámoló

Front Line Assembly – Leaether Strip koncertfotók, beszámoló

Nem kis várakozás előzte meg a Leaether Strip első, és a Front Line Assembly második budapesti fellépését. Az ipari zene rajongói számára kötelező érvényű előadók nem is okoztak csalódást, bár a Leaether Strip egyszemélyes produkciója nekem egy idő után már egy kicsit sok volt, az Improvised. Electronic. Device. lemezt turnéztató Front Line Assembly azonban hozta a színvonalat és a tőlük elvárható intenzív, izgalmas előadásmódot is.

Pár Front Line Assembly koncertvideó, setlist

A Front Line Assembly koncertje előtt pár órával összeollóztam néhány videót, amit rajongók készítettek a csapat nyári, az Improvised. Electronic. Device. lemezt bemutató (első?) turnéján, és még egy playlistet is találtam egy októberi koncertről.

Front Line Assembly, Leaether Strip közös koncert Budapesten

Front Line Assembly, Leaether Strip közös koncert Budapesten

Újabb “indusztriális zeneünnep”: Leaether Strip, Front Line Assembly, mind.in.a.box – 2010. 10. 16. Diesel Club, Budapest! Az EBM – indusztriális zene eme két nagyágyújának koncertje bizony már külön-külön is jelentős esemény lenne, ahogy az volt a FLA 2007-es, PeCsa beli fellépése is. Jelen esetben viszont két ipari legyet üthetünk egy csapással, méghozzá nem is akármekkora legyeket! Pontosabban: ők fognak ütni minket.

Skinny Puppy koncert

Skinny Puppy koncert Budapesten – Diesel Klub, 2010. Augusztus 19-én ismét fellép Magyarországon a kanadai industrial legenda. A Skinny Puppy tagok egyéb zenei projectjei, nagylemez diszkográfia.