Entrópia Architektúra koncert – RoHAM Bár 2014.06.07.

Entrópia Architektúra koncertJúnius második hétvégéje a zenei kuriózumokat kedvelők számára finoman szólva nem volt gyenge – az Entrópia Architektúra / Band in a Pit előtt megnézhettük a hajón a Korog lemezbemutatóját és Csihar Attila fellépését is. Szerencsére bőven átértünk a hajóról a RoHam bárba, ahol éjfél előtt még bőven a Band in a Pit pszichedelikus, folkos koncertjét hallhattuk.
Bőven éjfél volt már, mikor belecsapott a húrokba / vasakba / szirénákba az Entrópia Architektúra alakulata. A poszt-apokaliptikus víziókat, modern köntösbe bújtatott ősi rítusokat felelevenítő, egyre nagyobb hangszerparkkal színpadra álló formáció a késői kezdés ellenére alaposan felébresztette az egykori Metró klub termében összegyűlt érdeklődőket, merengésre, vagy épp bólogatásra hangolva mindannyiunkat. Zenéjük egyre kiforrottabb, magabiztosabb és erőteljesebb – elhivatottságukhoz nem fér kétség. Koncertjeiken a zene mellett nem túl rég megjelent a vetítés is, ami határozottan illik a hol csendesebb, befele néző, hol pedig dühösebb, az ipari világ féktelen feketeségét kiordító művészetükhöz.

Következzen pár (szokás szerint remegős) videóm az estről, remélem, átjön belőle valami:

A következő Entrópia Architektúra koncert szintén a RoHAM bárban lesz július 12-én, ráadásul egyik személyes kedvencem, a pozvakowski. hasonlóképp experimentális audiovizuális előadása mellett: https://www.facebook.com/events/678973628805238/

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Leave a Reply