pozvakowski.

A harmadik Fekete Zajos pozvakowski. fellépés – szinte végig új szerzeményekkel és talán az eddigi legtöbb vetítőgéppel.

A behangolás során el kellett mondani a keverősnek, hogy itt bizony torzított basszusgitár lesz, kicsit másképp kell, hogy szóljon a megszokottnál – aminek aztán meg is lett az eredménye – egy ideig már-már Sunn O)))-ba illő remegés lett úrrá a kempingen, ami nekem személy szerint nagyon bejött, főleg az új pozvakowski. szerzemények fényében – náluk amúgy sem csak a ritmust és az alapozást szolgálja a négyhúros, pontosan olyan fontos zajkeltő hangszer, mint a (ritmus)gitár.

Az erőteljes basszust talán az első videó érzékelteti a legjobban – nem mellesleg maga a szám is zseniális, szinte már a kedvenc Pozva számom lett, igazából talán minden benne van, ami jellemző a zenéjükre. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy elfelejtettem megnyomni a HD-gombot, így a videók felbontása nem az igazi…

Maga a koncert kiváló volt, bár olvastam más véleményt is, továbbá a hangzást sem tartották többen megfelelőnek – mindent összevetve szerintem egy hangos, ütős pozvakowski. koncert volt, kiemelkedően jó vetítéssel (volt vagy 12 vetítőgép, a filmekből pedig oldalra is jutott), 90%-ban új számokkal – most nem volt pl. a közönségkedvenc Tester, a korábbiak közül mindössze a TJN és a Perky hangzott el. Az új számok nagylemez formában történő megjelenése valamikor az ősz folyamán várható, remélem minél előbb :)

Mozigépészet – előkészület.

One Response to “pozvakowski.”

  1. szuper volt! kösz a felvételeket.

Leave a Reply