Fekete Zaj osztálykirándulás

Friss! A II. Fekete Zaj Osztálykirándulás (2015.) képeihez ide kattints! >>

… és ide is, mert itt gyűlnek a fotók, videók a II. Zajoló Chthulu Erdei Iskolabuszban fellépő zenekarokról! (képek lázas csúszásban, de vannak bőven!)

Ide valami nagyon patetikus bevezetőt kéne írnom, hisz talán mindenki megérdemel egy kis ajnározást, aki ott volt – de azt hiszem, ezt mindenki tudja, hogy a Fekete Zaj már csak egy ilyen esemény, és pont ez a megfoghatatlan, ám mégis nagyon kézzel fogható érzés az, amiért a zajoló mindig visszatér. Ez most sem történt másképp – annak ellenére sem, hogy ez nem a hivatalos fesztivál volt, hanem egy baráti összeröffenés, még kevesebb “reklámmal”, a rendezvény mögött pedig pár lelkes ős-zajoló szervező/támogatóval.

Sokunknak jóval több ez, mint egy fesztivál – mert ezt az élményt nem árusítják sem a Szigeten, sem a Balaton sound-on (bár ez utóbbiról nem tudok érdemben nyilatkozni, ha tudattalanul is mindig elkerültem).

Az “árusítják” lehet talán eme rendezvények egyik kulcsa – mert nem azt érzed, hogy egy profin megtervezett szolgáltatást veszel igénybe (holott persze profi a szervezés), hanem olyan hangulatot teremt a szervezői mag és a közönség plusz a fellépő zenekarok, amit mindegyik fél egyformán szeret. Azaz: igazából nincs is két fél, hisz abszolút közös a cél – akár az eredeti Fekete Zaj fesztivált, akár a korábban itt fellépő zenekarok segítségével rajongói alapon szerveződő Osztálykirándulást nézzük.

A végeredmény mindig valami ilyesmi: őszintén vigyorgó arcok, lelkesen játszó zenekarok, új barátságok, évekig felidézhető élmények.
Mindez újfent így sikerült, köszönet érte szervező Barátaimnak, a Zenekaroknak, a most is sokat segítő mindenkori Zaj-szervező Balázsnak és a szép számban megjelenő Közönségnek. Talán az imént említett csoportokban jelentős átfedéseknek is köszönhető, hogy ilyen gördülékeny, barátságos / családias, és nem utolsósorban biztonságos is a mátrafüred/sástói Zajolás. Visszamegyünk, akárhogy is legyen – most pedig jöjjenek a képek, melyek remélem, sokáig szép emlékeket jelentenek majd Nektek!

A Paradise Host koncertje és egy rejtélyes szellem

Zaj 2. napjának (2014.08.16. szombat) fotóiért katt tovább »

Fekete Zaj Osztálykirándulás

Entrópia Architektúra (2014.08.16., twitter)

Pornography (The Cure tribute, twitter)


Fekete 
Zaj osztálykirándulás - 2014. Sástó A Fekete Zaj fesztivál emlékét méltóképp megidéző baráti, zenés összeröffenés a Mátrában! A hétvégi esemény helyszínét tekintve is a lehető legjobb helyre került: az eddigi Zajolásoknak teret adó, jól ismert Mátra Kemping legközelebbi szomszédja, az Ifjúsági Szállás lesz otthona a péntektől vasárnapig tartó, 16 fellépővel kedveskedő rendezvénynek. Minden tudnivaló a FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ESEMÉNYEN!

Kezdés: 2014.08.15. Péntek 16:00
Vég: 2014.08.15. Vasárnap 12:00
Helyszín:
Cím: 3200 Gyöngyös, Farkas u. 7.
Régió: Észak- Magyarországi Régió, Heves megye, Mátra hegység
Belépő (nincs): 0 Ft - Amennyi a becsületkasszába befér!

Beharangozó kisfilm:

fekete-zaj-osztalytalalkozo

fekete-zaj-szinpad

sasto-etterem-fekete-zaj

2 hozzászólás to “Fekete Zaj osztálykirándulás”

  1. Alig várjuk!

  2. […] képeket a Fekete Zaj Osztálykirándulás helyszínét adó Ifjúsági táborból (jelen esetben a színpad mellől) induló ösvényen […]

Leave a Reply