Pozvakowski. koncertfotók

pozvakowski. a Toldi Moziban 2012.03.04.

pozvakowski. Toldi mozi A filmvetítés révén viszonylag közel áll a zenekar a mozihoz, a pozvakowski. korábban is megfordult már több filmfesztiválon – ilyen alkalom volt egyrészt a győri Mediawave filmfesztivál (tudtommal itt több alkalommal is felléptek az előző évtized elején) – vagy például 2010-ben a Palace Fest (Balchik, Bulgária). Jelen koncert az új album bemutatására szolgált, viszont most már nem  tester néven csaptak a húrok / cinek / pedálok és vetítőgépek közé – a helyszín pedig nem egy aprócska (egyébként jó) klub volt, hanem a Toldi Mozi. A “…ha érteni akarod a világot” című dokumentumfilm-fesztivál utolsó napján tartották a programfüzetben lemezbemutatóként aposztrofált koncertet – igazából a szervező tüntette fel lemezbemutatóként – maga az új album fizikai formában egy kicsit várat még magára, már csak a masterelés folyamata választja el a hallgatókat az élőben már több ízben előadott hangos és monumentális végeredménytől. Hamarosan tehát vége a csendnek, amit mindösszesen egy órára, azonban jó alapossággal megtörtek a Toldi Mozi előterében. Kiváló album lesz!

Pozvakowski. Fekete Zaj Klub, Tündérgyár 2011.06.02.

Egy kis rockabilly-s bemelegítés után (Yellow Spots + Fit Fat) az augusztusi mátrafüredi fesztivál előtt. Beljebb egy Perky koncertvideó és pár fotó.

Pozvakowski. koncert Szolnok, Tomi Büfé 2011.03.04.

Szolnok. Vegyi lakótelep / TVK. Vegyi ABC. Ezeket rakjuk össze egy kis SzerediCs vetítéssel, egy hangulatos kocsma-klubbal (Tomi Büfé) és egy erős Pozvakowski koncerttel plusz két, a bemelegítést végző  francia pszichedelikus / garázsrock zenekarral – a helyszínt és a zenét illetően is talán az egyik legjobb volt mind közül! Három videóval és pár fotóval próbálom utólag reprezentálni a hangulatot.

Pozvakowski. A38 (Zuboly Impro előtt) 2011.02.24.

A Zuboly előtt fellépő pozvakowski. ezen a hajós koncerten mutatta be három új szerzeményét, amelyek a szeptemberre várható új lemezen jelennek meg – a számok közül kettőt már hallhattunk korábbi koncerteken, itt azonban egy blokkban adták elő őket, és egy kis formai változáson is átestek. Talán ez volt az első olyan A38-as fellépésük, ahol végre nem kaptak túl sok fényt, így a vetítés jól láthatóan kísérte végig az előadást, ráadásul a hangzás is kiegyensúlyozott volt.

Pozvakowski. koncert, Tündérgyár 2010.10.02.

Egy európai turné és egy kislemez bővített, CD-s kiadása (zx.wtt.010) után végre főzenekarként léptek fel a Tündérgyárban, vendég fellépő a Mocun volt.

Pozvakowski. Fekete Zaj

A galériában a 2009-es (kisszínpados fellépés) és a 2010-es (nagyszínpados fellépés) Fekete Zaj fesztiválon készült pár koncertfotó és egy videó található, ezekről sajnos nem lehet elmondani, hogy túl jól sikerültek…

Tags:

Leave a Reply