Őszi koncertajánló: VHK, Sunn O))), Deutsch Nepal és Sólstafir

Mondhatni, mozgalmas lesz az ősz első két hónapja, ami a koncertfelhozatalt illeti – ugyanis nem akármilyen előadók látogatnak hozzánk (illetve a Vágtázó Életerő és a Csodaszarvas itthon van, de már önmagában véve jelenség, hogy ismét fellépnek). Emellett az indusztriális és az avantgarde black metal kedvelőinek számára is eseményekben gazdag ősz lesz, ugyanis közeleg a Deutsch Nepal, a Der Blutharsch és a Sunn O))) koncertje is.

  • – A VHK következő vágtája Szeptember 26-án lesz az A38-on,
  • – a Vágtázó Csodaszarvas következő fellépésére Október 3-án, szombaton kerül sor a Fonóban,
  • – a Hyperborea sorozat keretében Október 1-én lép fel a Gyárban a Der Blutharsch, mellette pedik minden idők szerintem legalábbis – egyik legjobb post-industrial formációja, a Deutsch Nepal, valamint a  Bain Wolfkind.
  • – az izlandi Sólstafir Október 4-én látogat meg minket a Code és a Secrets Of The Moon társaságában (Diesel Club), végül
  • – Október 27-én érkezik hozzánk az Eagle Twin felvezetésével a Sunn O))) – ha jól tudom, Csihar Attilával, a helyszín itt is az A38 lesz. A Sunn O))) budapesti koncertje – fotók Csihar Attiláról, az erősítőkről és a Sunn O))) csuklyás papjairól

A koncertekről már múlt időben beszélhetünk, az alábbi oldal(ak)on írtam róluk:

A Deutsch Nepal koncert beszámolója fotókkal, videókkal

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Leave a Reply