Plasma Pool koncert, R33

Plasma Pool koncert 2011. - R33
A Plasma Pool 20 éve alakult, ennek ünneplése végett a kultikus electro-industrial formáció hosszú kihagyás után újra fellépett az R33 klubban – méghozzá az eredeti felállással, vagyis a mikrofon ismét Csihar Attila kezében volt, akár 1993-ban. A hely igen jó választás volt, az ipari környezet és a szocreál művelődési házakra emlékeztető terem valóságos időutazásra invitálta a résztvevőket. Alapvetően extra hosszú koncert lett meghirdetve, ami bár nem valósult meg, így kb. egy órás Plasma-adagot kaptunk, ahol a hangsúly a klasszikus Plasma darabokra esett. Panaszra azonban semmi ok nem volt, a Tőlük megszokható mélységben, vizuális segítséggel alátámasztott hangfolyam emlékezetes este maradt minden megjelenő számára.

Ez a zene időtlen, gyakorlatilag pont olyan volt, mint rég (bár élőben sajnos az őskorszakhoz nem volt szerencsém), legfeljebb több “kütyü” volt Attila keze ügyében, aki közben más vizeken is kipróbálta magát.

Kuli László monumentális ritmusai, Zilahy István által az űrbe lőtt jellegzetes billenytyűhangok épp oly szépen repítették a közönséget a mélybe, mint bármelyik felvételen.

Nagyon remélem, hogy pár éven belül ismét élő Plasmába merülhetünk egyszer.

Plasma Pool – False The Saints – R33 klub

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

One Response to “Plasma Pool koncert, R33”

  1. […] Plasma Pool Jubileumi koncert Posted: december 29th, 2011 ˑ Filled under: Industrial ˑ  Nincs hozzászólás PLASMA POOL koncertfotók, videók […]

Leave a Reply