pozvakowski. sevenpeopleleft.

Az időközben megjelent albumról íródik az ismertető, viszont egy ismertető sem ér annyit, mint maga a zenei anyag, így inkább hallgassátok, hiszen a Bandcamp-re kikerült a megjelenés napján:

Alábbiakban pedig a zenekar korábbi beharangozó közleménye és egy rövid, a lemezfelvétel helyszínéül is szolgáló katonai létesítményben készült promo videó látható.

pozvakowski. sevenpeopleleft

Örömmel jelentjük be, hogy a pozvakowski új stúdió lemeze sevenpeopleleft. címmel május 23-án jelenik meg.

A lemezen hét szám található (bár ennek nem sok köze van a címben szereplő számnévhez) és egyórás időtartamával minden eddiginél nagyobb lélegzetvételű anyagról van szó. Hangulatában ha itt-ott vissza is köszön a korábbi zenei világ, sokkal szigorúbb, szárazabb, nyersebb és zajosabb lemez született.

Mellékelve található a lemez hivatalos trailer-e, mely a lemezfelvétel alatt forgatott képanyagokból készült, valamint a lemez borítója.

A sevenpeopleleft. a megjelenés napjától hozzáférhető lesz a weboldalunkon, valamint rendelhető a zenekartól közvetlenül, megvásárolható Budapest okosabb lemezboltjaiban és bizonyos éjszakai vendéglátóhelyeken…:-)

…És ugyebár a Május 26-i A38-as koncerten, melyen a VHK vendégeként lépünk fel.

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Comments are closed.