Pozvakowski – új kislemez, koncert hamarosan

A Pozvakowski koncert közben

Pozvakowski. – új 7″ Ep és CD hamarosan!


A pozvakowski. véleményem szerint kétségkívül Magyarország egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb zenei formációja, amit ezidáig három lemezen és számtalan, felejthetetlen élményt nyújtó koncerten érhettünk tetten. Instrumentális zenéjük egyszerre zajos és zúzós, emellett az energikusságot és a dinamikát mindig megőrizve kellőképp lebegős, kísérletezős is egyszerre.

Jelen írás aktualitását az adja, hogy December elején új kislemezzel jelentkeznek, amit egy teljes lemez követ majd (ez pedig tudomásom szerint multimédiás részt is fog tartalmazni), gazdagítva ezzel a zenei kalandozásokra és ínyencségekre fogékony hallgatóság érzékszerveit.

Az utóbbi koncerteken előadott új szerzeményük és elmondásuk szerint töményebb, zúzósabb, zajosabb zenére lehet számítani (persze mindez korábban sem hiányzott a repertoárjukból).

Egy kis ízelítő a Pozvakowski. zenei világából – az utolsó, Microtron lemezükről:

Tester - Pozvakowski

Első két lemezük, a Sinus és a Transistor egyébként szabadon letölthető weboldalukról: Pozvakowski.hu

További szerzeményeik pedig meghallgathatók a pozvakowski. myspace oldalán, vagy a dalok.hu-n.

A lemezeiket vegyétek meg, rendkívül korrekt áron hozzájuthattok a Pozvakowski nyspace boltjában, vagy bármelyik koncertjükön, amiből Decemberben lesz is rögtön kettő:

Pozvakowski koncertek a közeljövőben:

Callisto, Pozvakowski, Hton – Dürer Kert, December 13. Vasárnap
Dr. Beat, Pozvakowski,  Esclin Syndo, Dalkoid Sounds – A38, December 28.

Kapcsolódó bejegyzéseim:

Pozvakowski koncert – fotók, videók – Fekete Zaj fesztivál
Audiovizuális élmények a Pozvakowskitól

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Leave a Reply