Tester. koncert a Szféra klubban

Tester. pozvakowski. koncert, Szféra A tester együttes a győri postások szakadárzenekara, azon kis számú postásoké, akik a noise rock műfajt részesítik előnyben, ennél fogva nem is tagjai a postás szakszervezet zenekarának. Jól is teszik, hiszen ezek a szakszervezetisek az esetek zömében meglehetősen langyos muzsikát játszanak, (némelyik még csak egy postáspingpong-bajnokság aláfestésére sem elég), s hogy egészen pontos legyek, a külföldi postásegyütteseket másolják több-kevesebb sikerrel. Azonban van egynéhány olyan zenélő postás, aki – csak szakmája és a zöld sapi, valamint a kötelező postáskocsi- és a henyélő levelestáska végett – automatikusan be lett sorolva postászenekar tagnak, pedig hát ők elvből sem játszanak másik postással, a szakszervezeti zenekart aztán végképp elkerülik. Legfeljebb időnként a tanácsi üdülőben – hosszas unszolásra, vagy ha beutalót kapott az egész postáscsalád – leugranak néha előzenélni egy jót, hogy a hangverseny végeztével egy nagy fejest ugorjanak a stégről az iszapos, mocsaras vízbe.

Konklúzió: zenélő postás nem egyenlő postászenész, ahogy nem minden kiskocsi postáskocsi – mert lehet akár guruló bőrönd, vagy nyugdíjas merci is.

A tester. koncerten a győri postások egy komplett, ezidáig kiadatlan pozvakowski. lemezt játszottak elejétől végéig, a falra és a postásbagoly mellé pedig a postások életét és a postások szakszervezeti üdültetését dokumentáló, továbbá az őszi- és nyári postásolimpián, a tavaszi kocsihajító és a téli postásszánhúzó-versenyeken készült filmeket láthattunk.

Remélem következő alkalommal (bár ez meglehetősen képlékeny a tester. együttes esetében) már postásbirkózás és csomagküldő-szolgálatos orgia és balatoni postásszörf is lesz majd a filmkockákon!

tester. koncertfotók

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

3 hozzászólás to “Tester. koncert a Szféra klubban”

  1. […] Videós beszámoló a Tester. koncertről és a postásokról […]

  2. Teljesen nem vagy normális. Vagyis teljesen nem normális vagy. Esetleg nem vagy normális teljesen. Nem teljesen vagy normális? Stb. :D

  3. […] night! Djk: Adam Cheaprock, Dr. Tremolo Egy kis ízelítő a tavaly nyári első felvonásból: pozvakowski. / tester. koncert a Szférában Címkék:Pozvakowski, Szféra, Tester Previous article […]

Leave a Reply