Void Ov Voices (Csihar Attila) és Korog az A38-on

Attila Csihar - Void Ov Voices - a38 Pár szekvencia a Csihar Attila saját hangjára épülő zenei monolitból (Void Ov Voices) – majd egy rövidebb részlet a Maybe Airlines c. új lemezét bemutató Korog fellépéséből – az új lemezen és élőben is Tanka Balázzsal a mikrofonnál. Túl sokan sajnos nem voltunk a hajón, pedig igen jól sikerült koncert volt ez is, a teátrális, utánozhatatlan hangú és megjelenésű Attila mélybemártó hangfolyama és a zenei alapjaiban nem kevés izgalmat, dinamikát tartalmazó Korog tiszta énekkel (először a zenekar történetében) egyaránt kiváló zenei élményt nyújtott.

Void Ov Voices, Korog koncertvideók – playlist:

Void Ov Voices koncertfotók:

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

One Response to “Void Ov Voices (Csihar Attila) és Korog az A38-on”

  1. […] nem volt gyenge – az Entrópia Architektúra / Band in a Pit előtt megnézhettük a hajón a Korog lemezbemutatóját és Csihar Attila fellépését is. Szerencsére bőven átértünk a hajóról a RoHam bárba, ahol éjfél előtt még bőven a […]

Leave a Reply