Xasthur – az első és utolsó videó

A Xasthur egyetlen hivatalos videója elég sajátosra sikerült – bizony nem a szokásos black metal téglákat láthatjuk benne – a Walker of Dissonant Worlds című számhoz készült videoklip két szereplője közül egyik a Xasthur egyetlen tagja, Malefic – a másik pedig egy hajléktalan ember Los Angelesből.

Ez a szám egyébként a 2004-ben megjelent To Violate the Oblivious című sorlemezen szerepel.

Az új és egyben utolsó anyag, a Portal Of Sorrow érdekességei közé tartozik, hogy az énekesi feladatokba Malefic mellett Marissa Nadler is besegített – a hölgy persze messze nem egy black metal torok, hanem egy jellegzetes amerikai singer-songwriter, de a dreampop jelzőt is láttam már a neve mellett, és állítólag elég ismert arrafelé.

(Either JavaScript is not active or you are using an old version of Adobe Flash Player. Please install the newest Flash Player.)

About the Author

J. Ádám - zene és webmegszállott, természetfotós, viharvadász és zugfilozófus. Nem látod a friss cikkeket, fotókat? BlogIsztánt megtalálod a facebook-on, de ha jobban tetszik, kövess minket a Google+-on, vagy a rövidebb frissítésekért a twitteren!

Leave a Reply