Front Line Assembly

FLA lemezismertetők

AirMech - FLA Front Line Assembly: AirMech (2012) játékzene A kanadai mesterek 2012-ben egy játékhoz komponáltak zenét – a lemez teljes mértékben instrumentális, hangzását tekintve pedig visszatérés az elektronikus alapokhoz (na nem mintha azt elvesztették volna, azonban a gitárok szerepe jelentősen megnőtt az utóbbi FLA albumokon).

FLA koncertek Budapesten

FLA, Conjure One (Rhys Fulber) koncertFront Line Assembly, Conjure One koncert 2011.09.09. – harmadik alkalommal lépett fel Budapesten a FLA, ezúttal az A38 állóhajón látogatták meg nem kis számú hazai közönségüket – vendégük pedig nem más volt, mint a korábbi tag Rhys Fulber saját formációja, a Conjure One. Igazi klasszikusokkal teli setlist jellemezte az estét.


FLA - Leaether Strip koncert Front Line Assembly, Leaether Strip koncert 2010. 10. 16. a második budapesti FLA koncert – Improvised. Electronic. Device lemezbemutató turné a Diesel Clubban, ahol végül a Leaether Strip lett az est fő-fellépője – bár Bill Leeb és csapata sem játszott keveset, izgalom / minőség tekintetében azonban számomra mindenképp ők voltak a fő attrakció.


FLA koncert 2007. PeCsa Front Line Assembly + Portion Control, 2007.07.17. PeCsa. Az első, és egyben sokak leginkább meghatározó FLA-koncertélménye (mármint Magyarországon). Előtte csak vártuk, de a szomszéd országoknál közelebb nem jöttek. Az Artificial Soldier albumot követő remix anyag, a Fallout turnéja során azonban ez szerencsés módon megváltozott, a széria pedig folytatódik (idén, 2013. augusztusában már a 4. FLA koncerten vehetünk részt). Korabeli FLA koncertbeszámolóm 2007-ből.

Leave a Reply